Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

Обезпрашаване на текстилни щори

Фирма за почистване Орвио ООД разполага със специализирана техника за обезпрашаване на щори от текстил.
С нашите услуги за почистване и обезпрашаване на текстилни повърхности, никога няма да Ви се налага да прибягвате до пране на щорите.

Редовната поддръжка и своевременното периодично обезпрашаване чрез модерната ни технология, не намачкват щората и не амортизират текстила така както при пране. Ние спестяваме време и средства за демонтаж, пране и гладене на щората! Услугата се извършва на място при клиента, бързо, качествено и професионално, а резултата е напълно обезпрашени щори.

Разполагаме с регулируем вакуум на мощни прахосмукачки снабдени със специални накрайници с естествен косъм против нараняване на текстилната повърхност на щората. Същите са снабдени с професионални водни филтри за улавяне на фини прахови частици с големина над 0,3µ (микрона), за сравнение дебелината на билетче за градския транспорт е около 10µ.

За момента услугите ни за обезпращаване се предлагат само за град София и околността, повече информация може да получите на телефон: 0878 576 143.

Машина на времето – клиентите говорят:

Тук може да видите отзиви на клиенти, които вече се възползваха от нашите услуги за обезпрашаване на текстилни щори по домовете.

Оценете услугите ни за „обезпрашаване на текстилни щори“ тук

Име и фамилия
Електронна поща
Код от касов бон
Оценка
Вашето мнение