Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

Фирма за почистване на тапицерии „Орвио“ ООД, извършва машинно пране на мека мебел за: дивани, столове, канапета, фотьойли, табуретки, лежанки и други по вид холови гарнитури. Намерете бързо и лесно всичко за услугата „пране на мека мебел“ от следващото меню.

» Екстракторно пране» Сухо пране» Всички услуги» Базови цени» Галерия „процесът“» Галерия „преди и след“» Отзиви от клиенти» Добавете отзив» Пране на дивани + info

За проблеми с прах, козина или петна по дамаската на дивана:

  • Бързо отзоваване на адрес в София, почистване с еко-съобразни препарати, експресни поръчки от днес за днес, без скрити такси!

  • 0878 576 143

878 Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 6 reviews
5 1

Пране на мека мебел по домовете

По същество машинното пране на мека мебел е услуга за професионално почистване на дамаски. Орвио ООД е фирмата която ще отговори изцяло на вашите нужди, ако изпитвате затруднения с прането на диваните, фотьойлите или други тапицирани мебели с дамаска.

В следващите редове ще намерите информация за методите чрез които извършваме почистване на дамаските за канапета и холови гарнитури и как се оформя цената за пране на мека мебел по домовете, а когато казваме „пране на мека мебел по домовете“ в това число влизат и мобилните домове, диваните във вашият кемпер или каравана са за почистване? Обадете се за повече информация на телефон 0878 576 143.

Екстракторно и сухо пране на мека мебел?

Като фирма за специализирано почистване и изпиране на мебели с дамаска или тапицерия, ние не можем да си позволим да предлагаме само традиционното пране на мека мебел или изтупване с „Рейнбоу“, което може да намерите при повечето фирми за почистване в София или друг по-голям град.

Фирма Орвио ООД Ви предлага две професионални услуги за изпиране на дамаски със съвременни перящи прахосмукачки собственост на фирмата. Ние не използваме машини под наем които допълнително да оскъпят почистването. При нас може да избирате между екстракторно и сухо пране на меките мебели.

И двете услуги се извършват с машини, т.е. машинно и са подходящи за почистването на дивани, фотьойли, столове, табуретки, кресла, канапета или друга мека мебел с тапицерия или дамаска.

Екстракторно пране на мека мебел

Машинно пране на мека мебел

Машинно пране на мека мебел

С тази услуга ще може да използвате вашите меки мебели около 5 часа след почистването.

Вижте подробно откъде е взаимстван метода за почистване на дамаски чрез екстракция.

Сухо пране на мека мебел

Сухо пране на мека мебел

Сухо пране на мека мебел

С тази услуга ще може да използвате мебелите си около 3 часа след почистването.

Добийте първа представа за тази услуга, като изгледате видеото по-долу.


Почистване на мека мебел – всички услуги

• Обезпрашаване на дамаски – мощно изтупване от прах, посредством уред тип тупалка.

• Почистване от мъх и козина – разчеткване на тъканите и изсмукване на козина от домашни любимци или човешки косми.

• Извличане на петна – локално третиране на петна по дамаските със специални препарати за почистване на текстил. Чрез екстракторното пране на мека мебел и подходящите препарати ние успешно почистваме дамаски от шоколад, лютеница, кафе, вино и други храни или напитки.

Държим на склад богат набор от вносни професионални препарати за пране на дивани и в работата си не използваме „Вениш“, „Астониш“ и други тежки химикали с избелители. Вижте пълен списък на видовете петна които отстраняваме тук.

• Подхранване на тъканите – използват се гелове за подхранване на материята, както и омекотители за дамаски.

Базови цени за пране на мека мебел

ВИД ЦЕНА
Пране на стандартен стол без облегалка 4,00 лв./бр.
Пране на стол с облегалка 8,00 лв./бр.
Пране на малка табуретка с размери до 60см. / 60см. 8,00 лв./бр.
Пране на голяма табуретка с размери над 60см. / 60см. 15,00 лв./бр.
Пране на фотьойл 15,00 лв./бр.
Пране на кресло 20,00 лв./бр.
Пране на канапета тип (диван 2-ка) 20,00 лв./бр.
Пране на канапета тип (диван 3-ка) 30,00 лв./бр.
Пране на отоманка 40,00 лв./бр.
Пране на кухненски диван тип (ъглов) 40,00 лв./бр.
Пране на холов диван тип (ъглов / Г образен) 50,00 лв./бр.
Пране на допълнителни декоративни възглавници 5,00 лв./бр.
Минимална поръчка 45,00лв.

* ВАЖНО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
При средно и силна замърсеност, упорити петна и деликатни материи, цените могат да бъдат завишени с 50 до 100% от базовата цена! Всичко за ценообразуването може да намерите в секция цени за почистване.

Галерия – екстракторно пране на мека мебел „процесът“

В тази галерия може да видите снимков материал от процеса машинно пране на мека мебел чрез екстракция.

Галерия – пране на мека мебел „преди и след“

В тази галерия може да видите успешно почистени мебели, чиито дамаски са били изцапани с вино, маркери, шоколад, сокове и храна. Разгледайте снимки от пране на мека мебел, преди и след нашата намеса.

Отзиви от клиенти:

Тук може да видите отзиви от частни клиенти, които вече се възползваха от нашите услуги за пране на мека мебел по домовете. Корпоративните клиенти за тази услуга може да разгледате тук.

Любезен персонал и добър резултат

★★★★★
5 5 1
Изключително бързо и качествено обслужване, любезен персонал и добър резултат!

Като нови!

★★★★★
5 5 1
Бързо и експедитивно обслужване. Диванът и матракът са като нови. Много съм доволна!

Бързо и качествено почистване!

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна! След почистването на меката мебел и матрака вече не се вдига никакъв прахоляк от тях. Освен това се справиха много бързо.

Доволна съм от услугата

★★★★☆
4 5 1
Добро отношение и добре свършена работа. Коректни и отдадени. Поръчката ни бе само за почистване на холна гарнитура, но успяхме да изперем двулицево и матрака, за което благодарим. Бихме използвали отново вашите услуги. Препоръка: използване на калцуни. Очакваме ваучери за цялостно пролетно почистване на апартаменти. 🙂

Добро обслужване на добра цена

★★★★★
5 5 1
Възхитена съм от начина на обслужване във фирма Орвио ООД. Дойдоха за пране на холната ни гарнитура, всички петна изчезнаха, услугата си заслужи парите!

Дивана е като нов!

★★★★★
5 5 1
Вкъщи има 3 деца и дамаските постоянно са на петна. Преди да се възползваме от услугите за пране на мека мебел от Orvio, смятахме да купим нов диван, в последствие се спряхме на почистване и не съжаляваме. Препоръчваме Орвио ООД!

Оценете услугите ни за „пране на мека мебел“ тук

Имайте предвид, че за да публикувате коментар с оценка на нашата работа, трябва да попълните всички полета. В полето „Код от касов бон“ се попълва „пин код“ който може да намерите на касовата бележка за извършената Ви услуга „пране на мека мебел“. След преглед от администратор и сверяване на пин кода, вашата публикация ще бъде одобрена и публикувана в сайта ни.

Име и фамилия
Електронна поща
Код от касов бон
Оценка
Вашето мнение