Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

12 юли 2015

Коментари

Off
 юли 12, 2015
 Off
Сухо пране на мека мебел - недостатъци

Пране на мека мебел има няколко вида, респективно предимства и недостатъци.

Тук ще изтъкнем предимствата на сухото почистване на мека мебел или така нареченото – сухо пране.

Да започнем с това, че сухото пране на мебели и облицовки не измислено само за да бъде по-скъпо или пък да може да ползвате изпраните мебели по-бързо, без да си намокрите д-то.

Сухо пране на мека мебел – предимства

■ Едно от предимствата на сухото почистване на мебели и облицовки е, че може да ги използвате 1 час по-късно, защото този вид изпиране не се извършва с вода а с пяна.

■ Второ предимство е, че ако вашата мека мебел е с памучни тъкани в състава на дамаската, те няма да се увредят при почистването, защото няма да се мокрят а само леко ще бъдат навлажнени.

■ Трето предимство и много важен фактор при почистването на мека мебел е пълнежа на дивана или фотьойла, който се намира под дамаската. Съществуват пълнежи които не бива да бъдат мокрени и тогава стандартния начин за пране на мека мебел не Ви върши никаква работа. Разберете защо от „Инструкции за почистване на мека мебел“.

■ Четвърто предимство е екологичния път при който се образува пяната за сухо пране на мека мебел, не с тежки препарати, а с пяна – генератор и обикновен сапун.

Comments are closed.