Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

16 юли 2015

Коментари

Off
 юли 16, 2015
 Off
Инструкции за почистване на столове

Ако неможете да намерите инструкциите за почистване на вашата мека мебел Ви съветваме да проверите на следните места:

  1. Ако меката мебел има декоративни възглавници с цип, проверете от вътрешната им страна, възможно е да има зашит етикет с инструкции за почистване на калъфките и в случай, че дивана Ви е от същата материя това ще даде ясна представа дали дамаската подлежи на стандартно изпиране или се препоръчва само сухо пране или химическо чистене. Огледайте се и за информация относно пълнежа на възглавниците.

 

  1. Ако можете повдигнете някой от модулите на дивана и погледнете неговото дъно, то обикновено е с друга текстилна материя, това също е потенциално местоположение на което би могло да има етикет с инструкции за видове почистване или забрани за такива.

    Инструкции за почистване на столове

    Инструкции за почистване на столове

Ето един пример със залепени инструкции върху обратната страна на седалката на стол с дамаска.

Инструкции за начини или забрани за видове почистване на мека мебел може да са Ви дали и когато сте купували дивана, но за съжаление тогава това на дали Ви е интересувало. И въпреки всичко ако разполагате с такива, моля да ги предоставите на екипа който ще изпратим да почисти мебелите Ви, това ще спомогне много на нашите служители да подберат най-подходящия начин за почистване на вашата мека мебел.

Comments are closed.