Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

23 юли 2015

Коментари

Off
 юли 23, 2015
 Off
Машини под наем - прахосмукачка за пране на мека мебел

В тази тема ще обърнем внимание за начините по които може да направите почистване на меката мебел у дома.

Първи вариант – Наемате си перяща прахосмукачка за почистване на мека мебел. Звъните на няколко фирми, които отдават под наем машини за пране и след пет минути установявате, че:

■ Трябва да си дадете личните данни на някой, който може и да няма разрешително за събиране и обработка на лични данни.

■ Трябва да си купите препарат за почистване на дамаски за поне 10,00лв.

■ Трябва да оставите депозит за машината около 400,00лв.

■ Трябва да заплатите наем за прахосмукачката от порядъка на 45,00 – 55,00лв. за 24 часа.

■ Може да се наложи да чакате с дни, ако няма оборотни машини.

■ Използвате чужда машина за пране, която е минала през стотици наематели и никак не е ясно кога ще се стчупи нещо точно при вас, а депозита Ви ще изгори в по-голямата си част.

Втори вариант – Решавате да си купите перяща прахосмукачка за мебели и настилки или да вземете от приятел. Ако минете на този вариант, имайте в предвид следното:

■ Трябва добре да подберете машината която купувате, проучете с какви препарати за почистване може да работи. Каква температура на водата се препоръчва за помпата и.

■ Имате ли място на което да съхранявате толкова голама машина, която ще използвате веднъж в годината?

■ Проверете дали вашите мебели въобще може да бъдат мокрени! Това става като се прочетат инструкциите за почистване на меката мебел от производителя.

■ Ако нямате опит с прането на мебели, вземете си почивен ден и си набавете достатъчно калории, тази задача е трудоемка, ще се поизпотите добре.

■ Ако вземете машина за пране на мебели от приятели, задължително да Ви помогнат или да Ви насочат с инструкции за ползване.

Трети вариант – Повикайте фирма за почистване на мека мебел, да изборим предимствата:

■ Това са хора които извършват тези задачи ежедневно – имат голям опит.

■ Прането на мебелите ще стане до 4 пъти по-бързо и в пъти по-качествено.

■ Ще спестите пари! Ако пресмятате малко по-задълбочено, ще разберете, че наемането на машина за почистване на мека мебел излиза по-скъпо и трябва да свършите работата сами! Повикайте фирма и правете това от което разбирате, оставете на друг да свърши тази работа.

■ Добрата фирма за почистване ще излезе от всяка ситуация, ще намери решение за почистване на вашата мека мебел, дори и да няма инструкции за почистване от производителя.

■ Фирмата за почистване на мека мебел ще дойде точно когато Вие пожелаете.

Това накратко са нещата които трябва да знаете когато решите да изперете меката мебел, ако изпитвате затруднения то може да ни се обадите за различно мнение или съвет. Ще се радваме да бъдем полезни, разгледайте и нашите предложения за пране на мека мебел по домвоете.

Comments are closed.