Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

24 юли 2015

Коментари

Off
 юли 24, 2015
 Off
Услуги по почистване

Ето няколко съвета за това, какви услуги по почистване да поръчате ако сте с ограничен бюджет, но въпреки това искате да се възползвате от фирма за почистване по домовете.Добрия план за почистване на къщата се изразява в две основни стъпки:

1. Пресметнете добре колко средства може да отпуснете за почистване с фирма.

2. Обмислете много точно какво бихте могли да свършите Вие и това което смятате, че неможете, оставете на фирмата за почистване.

Ето няколко кратки съвета за нещата които вероятно неможете да направите сами или би било много трудно:

■ Оставете почистването на банята, то е досадно, трудоемко и изисква много време ако нямате подходящи приспособления и препарати за почистване.

■ Фурната и хладилника – домакините обичат да се занимават с почистването на кухнята, но това също приспада към задачките които са трудни, неприятни и отнемащи време.

■ Прането на мека мебел и меки настилки – не всеки има подходяща перяща прахосмукачка или пък уменията за това как се пере меката мебел, препоръчваме почистването на матраците, диваните и килимите да се извърши от външна фирма, ще спестите много време и усилия.

Ако можете да възложите тези задачи на фирма за почистване, направете го, няма да съжалявате. За вас остана почистване на прозорците, да избършете прахта по мебелите и да измиете пода в помещенията.

Comments are closed.