Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

24 юли 2015

Коментари

Off
 юли 24, 2015
 Off

Какво налага почистването на мека мебел да се извърши с пяна?Понякога се налага почистването на мебелите да бъде направено с пяна или така наричаноното още „сухо пране на мека мебел“.

Най-често почистването на мебели с пяна се прилага когато има забрана от производителя за мокрене на дамаската или пълнежа на дивана. Имайте в предвид, че не всяка фирма за почистване предлага сухо пране на мебели и меки настилки и преди да позвъните и поръчате, интересувайте се от начините за почистване на вашите мебели и настилки преди да е станало късно. Този вид почистване изисква прецизно обработване на дамаските, равномерно нанасяне на пяната и точно определено време на нейния престой върху тапицерията.

Сухото пране на мека мебел е все още екзотична услуга за България, по-скъпа от стандартното почистване на мебели, което я прави и слабо търсена.

Ако вашият производител на мека мебел е описал да не мокрите дивана си при почистване, не се колебайте! Това означава, че той е или за сухо пране или за химическо чистене, проверете, обадете ни се, попитайте, ще отговорим на всеки ваш въпрос.

Comments are closed.