Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

1 август 2015

Коментари

Off
 август 1, 2015
 Off
Почистване под диван

Да напишем няколко неща за това колко е важно редовното почистване на пространствата под матрака и дивана, прочети

Най-често когато почиствате дома си с прахосмукачка заобикаляте тежките секции, спални и дивани. Това обаче е много грешно и ако искате наистина да не развъждате прах, акари и други къщни вредители, започнете редовно да прахосмучете и миете подовите пространства под меката мебел. Ако нямате сили сами да местите дивана в хола, намерете начин с нечия помощ това да става минимум веднъж месечно.

Колкото по-необитаемо е едно място, толкова повече паяци и други насекоми започват да образуват гнезда и да снасят яйцата си. Едно от най-удобните места за това са именно подовите пространства под матраците и диваните. Ще се изненадате колко прах и паяжини има по долната част (дъното на матрака или дивана) Ви, на практика тези места са най-мръсни защото рядко се почистват, понеже не се виждат.

Именно през долната част на меката мебел и спалните, акарите си проправят път към пълнежа на дивана или матрака. Попадали сме на места където такова почистване не е правено от години, тогава става много трудно да бъде изтупан от прах и акари диван или матрак.

Запомнете! Почистването и поддръжката на мебелите и спалните Ви изисква също често почистване на пространствата под тях, иначе всичко е било безмислено…

Ако смятате, че само пране на мека мебел или пране на матраци е достатъчно за да бъде почистено в дълбочина, отидете и повдигнете дивана си, пребройте паяците които още не са влезнали на дълбоко в пълнежа на дивана и помислете пак.

Comments are closed.