Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

6 септември 2015

Коментари

Off
 септември 6, 2015
 Off

Ще Ви разкажем няколко интересни факти и съвети при избора на мека мебел. Вижте какво съветват специалисти в сферата на производството и фирмите за почистване на меки мебели, в случая Орвио ООД.

Почти винаги когато хората отиват да разглеждат мека мебел с която да обзаведат хубавия си дом, не се замислят за някои доста съществени неща, които с течение на времето ни карат да се замислим. Това ли бе най-доброто което можехме да изберем?. Ето някои примери:

■ Рядко се замисляме за това как ще се почистват мебелите, дали ни е по силите;

■ Какъв е пълнежа на дивана, устойчив ли е на интензивно ползване;

■ Третирани ли са против слънчеви лъчи влакната с които е тъкана дамаската и така нататък.

Защо е важно да се информираме добре за мебелите преди да купуваме?

Всичко зависи от това какво ще бъде предназначението на меката мебел. Дали ще обзавеждаме ресторант, кабинет, офис помещения или за дома. За всяко различно място има логика да изберем различна мека мебел. Периода на почистване и поддръжка на мебелите се определя според тяхната амортизация.

Какво да гледаме когато избираме мека мебел?

  1. Интензивно ли ще се ползват мебелите?;
  2. Имате ли домашни любимци или малки деца?;
  3. Ще бъде ли изложена меката мебел на слънчеви лъчи?;
  4. Какви методи на почистване е възможно да се прилагат?

Винаги си задавайте всички тези въпроси когато избирате мека мебел и определено изборът Ви ще бъде по-добър, никога не купувайте нещо само защото визуално то Ви изглежда по-добре.

Представете си един пребоядисан, но стар автомобил, отвън изглежда лъскав, обаче гори масло и харчи двойно повече гориво от нормалното. Така изглеждат евтините, но лескави отвън мебели, не подлежащи на почистване и пране, с неустойчив пълнеж на по-сериозна ползваемост.

Comments are closed.