Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

7 септември 2015

Коментари

Off
 септември 7, 2015
 Off

В предния пост разказахме не малко за това, как да избираме фирмата за почистване на дома или офиса. В нея фокуса беше върху въпросите които да зададем на фирмите които смятаме, че ни устройват.

Тук ще разискваме друго, а именно как да се спрем на десетте фирми на които да приложим наученото от темата – попитайте фирма за почистване.

Честно казано за мен е много лесно да подбера някоя фирма, било то и не за почистване, просто знам как работи чичо Гошо и какво да гледам в един сайт, какво да питам по телефона.

Ето насоки какво да гледате в един сайт на фирма за почистване:

  1. Разглеждайте подробно сайта, обърнете внимание дали фирмата има реален физически адрес (не е задължително да има, но е в плюс).
  2. Има ли в сайта секция с „често задавани въпроси“ или секция „за нас“, обикновено сайтовете без такива секции са сайтове еднодневки и ако докопат някой клиент, се радват.
  3. Разгледайте кои са клиентите на фирмата за почистване, дали сте чували за тях.
  4. Погледнете ценовата политика на няколко фирми, ако има такива с неадекватно по-ниски цени, то вероятно има нещо което не желаете да разбирате от собствен опит (изключение правят услугите за почистване от различни градове).
  5. Потърсете отзиви в интернет, дали някои е споменавал някъде впечатления от работата си с подобни фирми.
  6. Огледайте се за издадени референции и от кого са издадени.
  7. Нещо много важно – прегледайте повечето страници на сайта и обърнете внимание дали има снимков материал и дали той е с реалните герои (служители на фирмата за почистване), ако снимките Ви се струват скалъпени или някак нереалистични, откраднати от чужди сайтове, потърсете друга фирма. Ние уважаваме само фирми за почистване, които застават със собствените си лица, както онлайн, така и офлайн.
  8. Ако има видеоматериали, отделете време да ги изгледате, помислете дали са направени за „пиниз“. В едно видео освен някакво действие е добре да има и някой който обяснява как и защо се извършва това действие.
  9. Ако има нещо което Ви прави негативно впечатление в сайта на една фирма за почистване, оставете позвъняването към нея като план „б“.

Всеки човек е различен по същество и характер, има различни приоритети и разбирания, избира стоки и услуги по определен начин и неговите си критерии.

Тази тема има за цел да даде първоначална насока, за хората които никога не са използвали услугите на фирма за почистване.

Ако прецените, че не сме прави или не разбирате защо е важно да знаем кого пускаме вкъщи да почиства, не и обръщайте внимание и повикайте първата фирма за почистване чийто сайт е по-шарен от този на останалите. ;]

Comments are closed.