Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

Фирми за почистване през лятото - равносметка в края на сезона

7 септември 2015

Коментари

Off
 септември 7, 2015
 Off

Горещите дни са към своя край и е време да направим равносметка за това, какво се случи във фирмите за почистване през лятото.

Както обичайно се случва, всяка година по това време всички се сещат за почистването на дома докато са в отпуск. Това време на година не е привлекателно за почистване само заради повечето свободно време с което разполагаме.

Горещите летни дни ни предразполагат не само за почистване на прозорците, но и за пране на меката мебел и килимите. Повечето клиенти на фирми за почистване са с нагласата, че мебелите и килимите може да се перат само когато е много горещо, друг е въпроса, че това не е точно така, защо вижте тук.

Заради този пик в почистването на домове, всяка година по това време не само барманите и сервитиорите намират сезонна работа, но и хората които са заети в почистващия сектор нарастват с около две три хиляди човека. Ако съдим по това на какви позиции се намираме в някои интернет търсачки и въпреки това хората ни звънят, това говори за много натоварен сезон и за огромното количество хора които търсят фирма за почистване.

Благодарение на ограничения физически капацитет на някои фирми за почистване и тяхната невъзможност да поемат по бързи поръчки, хората намират решение в лицето на фирми които са в пъти по-назад в търсачката, за сравнение:

През неактивния сезон за почистване на домове и офиси, ако дадена фирма за почистване се намира в резултатите на чичо Гошо на позиция 35 и ключова дума „почистване по домовете“, то тя би получила точно 3 позвънявания в рамките на един месец.

Но ако същата фирма за почистване се намира на позиция 35 при същата ключова дума в активен сезон, то тя би получила поне 10 позвънявания за поръчка.

Какви са изводите които правим? Леко натоварване във фирмите за почистване се наблюдава около Великден и около Коледните празници, но най силния период за почистване определено остава през месеците от юли до септември.

И въпреки всичко Вие винаги може да разчитате на нашата партньорска група от фирми за почистване, ние ще намерим начин да поемем вашата поръчка за почистване в най-кратки срокове без това да се отразява на качеството ни на изпълнение.

Запознайте се с предлаганите услуги на нашата фирма и тези на партньорите ни, един от най-силните козове които държим е – поемането на експресни поръчки за почистване в най-натовареното време през активния сезон.

Ако е трудно да планирате графика, почивката, морето и почистването на дома, обадете се на някои от посочените телефони в секция контакти, ние ще се съобразим с вашия график без това да оскъпява допълнително услугата за почистване.

 

 

Comments are closed.