Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

19 септември 2015

Коментари

Off
 септември 19, 2015
 Off

Трябва ли ни фотограф ако ще организираме сватба? А трябва ли ни фотограф ако ще изработваме сайт на фирма за почистване?

И в двата случая няма как да минем без услугите на фотографи. Има най-различни поводи поради които се наемат фотографи, това се много ценни хора, без хубави авторски снимки, никакъв бизнес не би вървял добре ако разчита на онлайн продаби.

Ето защи и ние от фирма за почистване Орвио смятаме да се въползваме от фотограф под наем, за да заснемем най-впечатляващиte моменти от нашата работа. Много скоро ще започнем да добавяме в сайта ни за почистване: orvio.net свежи снимки от процеса по почистване.

Можем да кажем много неща, можем да напишем много неща, но в крайна сметка една снимка обяснява сто думи, един видео клип можеби хиляда. Обещаваме да не превръщаме сайта в комикс, нито постовете в блога, разкази по картинка.

Очаквайте невероятно добри снимки на услугите ни по почистване, снимки с действие и панорамни снимки от някои по-интересни обекти в които поддържаме хигиената. Всичко това нямаше да бъде възможно без фотографските услуги на студио: 8thclr.com – 8th Colour.

Comments are closed.