Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

23 октомври 2015

Коментари

Off
 октомври 23, 2015
 Off
спрей дюзи за пране на мека мебел

Услугата почистване (пране) на мека мебел изглежда една бърза, лесна и не особено евтина на пръв поглед услуга, нека да кажем няколко думи за почистването на мебели.

Почистването на мека мебел е една от услугите които:

  1. Не всеки вкъщи или в работата разполага с перяща прахосмукачка;
  2. Банята и прозорците можем да ги измием и сами, прането на дамаски е съвсем друга материя обаче.
  3. Знанията и опита при почистване на мека мебел са от изключително значение, особено ако не трябва да мокрим пълнежа на мебелите.

Сега ще обясним един от важните елементи при прането на мека мебел – спрей дюзите и какво е тяхното значение?

спрей дюзи за пране на мека мебел

спрей дюзи за пране на мека мебел

Както се вижда и на картинката (вдясно) има много и различни спрей дюзи за накрайници за мокро почистване на мека мебел. Както може да забележите всички те са различни по цвят, точно като бонбонките на М&M’s. Уви обаче тук цвета има значение, те не са шарени просто за ето така. Нека видим:

Всеки цвят има предназначение и съответства на различни критерии, всеки цвят има номера които имат за цел да дадат ясна представа за градуса на впръскване (струята) и големината на отвора на дюзата за спрей-екстрактора.

Например: Кафявата дюза е за перящи прахосмукачки с голям дебит на помпата за впръскване на препарат за пране там цифричките са следните – 05 / 80, където 05 е отвора на дюзата, а 80 е градуса на впръскване.

Ако имам по замърсена дамаска която искаме да изперем, то това означава повече препарат, по силен препарат и по силна струя на впръскване в дамаската.

На пръв поглед може да Ви изглежда, че екипа за почистване на мека мебел идва, изпира дивана Ви за 40 минути взема 60-70лв. и си тръгва. Има много малки детайли, които са с много огромна важност за специализираното третиране на дамаски и добрия краен резултат.

Ако не сте сигурни в собствените си умения и смятате, че няма да се справите с почистването на дивана вкъщи, въобще не правете опити, обадете се и се уверете в нашата компетентност и качество на услугите ни за пране.

Разгледайте подробно услугата ни за почистване на мека мебел.

 

Comments are closed.