Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

21 ноември 2015

Коментари

Off
 ноември 21, 2015
 Off
Накрайници за пране на мека мебел

Както има различни машини за пране на мека мебел, така има и различни накрайници за впръскване на препарат и за изсмукване на отложената мръсотия от дамаските. Защо?

Съществуват много и най-различни накрайници за машини чието приложение е пране на мека мебел. От една страна това е добре, но от друга изобщо не е нормално. Въпреки всичко нещата не са чак толкова зле както при различните зарядни устройства при мобилните телефони.

Накрайници за пране на мека мебел

Накрайници за пране на мека мебел

Съществуват накрайници за машинно пране на мебели които са абсолютно прави и такива които има начупено рамо за впръскване и изсмукване на препарат под определен градус.

Различните накрайници за пране имат различно приложение, някои от тях са по удобни за по меки мебели, други за мека мебел с по-твърд и плътен дунапрен и по-правилна форма на седалките и облегалките.

Заради различния захват някои са по-удобни на едни хора, съответно други са по-неудобни за други, въпрос на начини на пране и почистване или различна стойка на работника.

Има само един единствен проблем, различните накрайници за мокрото почистване, произведени от различни фирми са несъвместими в повечето случаи, т.е. ако си имате любим накрайник за пране на дамаски или килими, както и любима машина, може двата артикула да се окажат несъвместими и да се наложи да ги побългарявате за да бъдат стиковани.

Накрайник за изплакване на килими

Накрайник за изплакване на килими

Това се прави абсолютно умишлено от производителите на перящи прахосмукачки и други машини за почистване, също както при мобилните телефони и тяхните зарядни устройства.

Comments are closed.