Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

18 декември 2015

Коментари

Off
 декември 18, 2015
 Off

Като сериозна фирма за почистване на мека мебел и меки настилки, неможем да си позволим да използваме какви да е препарати за почистване и пране на мебели и килими.

Вярваме в добавената стойност на нашите услуги и не пестим от материали с цел по-голяма печалба.

Ще напишем няколко реда за това какви препарати използва нашата фирма при машинното почистване на мека мебел и меки подови настилки.

Естествено няма да Ви разкрием пълната рецепта, не с цел да опазваме бизнеса, просто прането на дамаски и меки настилки е цяла наука и ако трябва да напишем всичко за нея, може и да Ви доскучае…

Ето някои почистващи препарати които ни влизат в употреба:

axis - препарат за пране на килими

axis – препарат за пране на килими

  1. AXIS – Този препарат е предназначен за екстракторно почистване на килими, прониква и почиства в дълбочина при сериозно замърсени меки настилки. Специалните му съставки оставят изпрания килим или мокет с освежени и ярки цветове, стойност на pH – 12,5.

 

 

 

 

prespotter - препарат за предварителна обработка на петна

prespotter – препарат за предварителна обработка на петна

2. PRESPOTTER – Този препарат се използва за размекване на наслоена мръсотия върху дамаски. Употребява се и при силно захабени материи, предварителна обработка на участъците с петна върху тапицерии, платове и повечето текстилни повърхности, стойност на pH – 10,5.

 

 

 

 

 

brian - концентриран шампоан за килими

brian – концентриран шампоан за килими

3. SHAMPOO MOQUETTE BRIAN – Силата на този препарат за почистване е в активната и в същото време суха пяна, т.е. не навлажнява дамаските и меките настилки. Има невероятни обезмирисяващи свойства, подходящ при почистване на мебели и настилки станали жертва на домашните любимци. Богатата му активна пяна го прави невероятен шампоан за килими и мокет, стойност на pH – 9.

 

 

 

 

Това е малка част от използваните препарати за почистване от нашата специализирана фирма.

Вижте повече за предлаганите от нас услуги по долу:

Към страницата за почистване на мека мебел.

Към страницата за почистване на меки настилки.

Comments are closed.