Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

8 януари 2016

Коментари

Off
 януари 8, 2016
 Off
power rush - тупалка за килими

За разлика от автомивките ние от фирма за почистване Орвио имаме малко по-различна стратегия за пране на килимите, а именно:

Пране на килими с предварително обезпрашаване и обезкосмяване.

Масово по автомивките изпират вашите килими с подпочвена вода след което ги просват на лоста и всички минаващи покрай мивката автомобили, раздигат прахта отново по килима. Но нека поговорим за метода на изпиране при нас.

Като фирма за почистване специализирана в прането на мека мебел и меки настилки, ние винаги се стремим да предложим най-добрия вариант на клиента, не само като цени, но и като качество на почистване.

При прането на килими и мокет ние винаги обезпрашаваме (изтупваме) и обезкосмяваме предварително настилката.

Този процес се извършва машинно с прахосмукачка снабдена със специален накрайник наричан разг. тупалка или по друг начин казано power rush.

power rush - тупалка за килими

power rush – тупалка за килими

Ето как изглежда една от разновидностите на power rush за изтупване на килими (снимката вдясно):

Това е накрайник за мощна вакуум прахосмукачка чиято цел е освен да смуче прахта и средно едрите боклуци, също се ползва за обезкосмяване на настилката. Това е възможно благодарение на четката тип валяк. Обезпрашаването на килимите или мокета преди пране е задължително и ако някой Ви предлага пране на килими без предварително обезпрашаване, нещо не е наред.

Истинското почистване на меки настилки се състои от изтупване и пране, не само единия или другия процес.

Орвио ООД извършва пълно почистване на мека мебел и меки подови настилки за дома и бизнеса, ако имате нужда от пране на мека мебел или килими, то може да се обадите на някой от посочените телефони за контакт.

Comments are closed.