Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

9 януари 2016

Коментари

Off
 януари 9, 2016
 Off
Диван с дамаска тип - шарпей

Скъпи посетители на сайта Orvio.net и уважаеми клиенти! Искаме да Ви известим за някои промени по ценоонразуването на услугата „пране на мека мебел„, същите влизат в сила от 10,01,2016г. включително.

Месечно изпълняваме много поръчки за пране на мека мебел и напоследък все по-често попадаме на стари и нови мебели с крайно неправилна форма. За качественото почистване на такъв вид мебели се изисква много повече време, усилия и препарати, респективно няма как да бъдете таксувани на базова цена.

Какво имаме предвид?

Вариант 1

Ако вашата поръчка за почистване е, пране на 1 диван тройка и 1 фотьойл, но мебелите са с нормална структура и горе долу правилна форма, то цената би била следната:

Пране на диван тройка – 33,90 при положение, че не е силно замърсен;

Пране на фотьойл – 15,90 при положение, че не е силно замърсен.

Тотал: 49,80 лева.

Вариант 2

Ако поръчката Ви за почистване е 1 диван тройка и 1 фотьойл, но мебелите имат особено неправилна форма по хрумване на дизайнера им или друго, то цената би била следната:

Пране на диван тройка – 33,90 при положение, че не е силно замърсен;

Пране на фотьойл – 15,90 при положение, че не е силно замърсен.

Добавък до 100%, т.е. минимум: 49,80 лева, след добавъка сметката може да стигне до максимум 99,60 лева.

Добавъка върху базовата цена се изчислява според степента на замърсеност на дамаските и тяхната форма, както и твърдосста на пълнежа под дамаската.

За да добиете по-добра представа за това, какво визираме когато казваме „мебели с неправилна форма“ вижте примерите по-долу.

Това е мека мебел чиято дамаска е нагъната и всяка гънка застъпва следващата както при ламелна щора, ние го наричаме тип – шарпей, именно заради гънките.

Фотьойл с дамаска тип - шарпей

Фотьойл с дамаска тип – шарпей

Диван с дамаска тип - шарпей

Диван с дамаска тип – шарпей

Comments are closed.