Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

6 февруари 2016

Коментари

Off
 февруари 6, 2016
 Off
Пране на г образен диван

Как да подобрим визията на дивана и фотьойлите си?

За да възродим добрия и чист вид на помещенията си, периодично се налага пребоядисване, почистване и подмяна на някои от старите мебели.

Тук ще разгледаме по-специално въпроса с мръсните дивани и има ли друго решение за тях преди да ги претапицираме, защото тогава е ясно на всички, че те ще изглеждат в пъти по-добре.

Пране на меката мебел

Сред услугите на фирмите за почистване има една конкретна която може да свърши много добра работа и би струвала около 10% от бюджета за претапициране на стария и мръсен диван – „Пране на дивани“.

Плюсове на услугата:

Пране на диван двойка

Пример за изпиране на диван двойка – цени от 20.00 лева, издаваме документи, поемаме експресни поръчки.

  1. За да се почисти тапицерията на мръсен диван са необходими около 1-2 часа, изключително кратък времеви ресурс с много добър резултат.
  2. При варианта пране на меката мебел не се налага да изнасяте диваните и фотьойлите си от вкъщи за да ги претапицирате, те се почистват на място, при клиента и могат да се използват веднага след като изсъхнат (обикновено до 7-8 часа след почистването).
  3. Изпирането на дамаските се извършва с професионални препарати и машини за почистване което е от голямо значение за ефективното обезпрашаване на мебелите, яркостта на цветовете по дамаската, както и елиминиране на риска от увреждане на тапицерията което би могло да се получи от чистенето с обикновените препарати.
  4. Изпирането на тапицерията на старите мебели е в пъти по-ниско бюджетна операция спрямо претапицирането им.
  5. При тапицера може да няма от същата дамаска и ако това е любимата ви шарка, то с пране на мебелите липсата на такъв проблем е факт.
  6. Претапицирането на мека мебел е процес за който са необходими много усилия и времеви ресурси, може да се наложи да търсите транспорт и хамали което също струва не малко пари, освен това графика на тапицера вероятно не позволява цялата операция да стане за по-малко от 2 седмици. 2 седмици без любимият ви диван?

 

Доверявайки се на реномирана фирма за почистване на мека мебел, вие спестявате време, средства и допълнителни грижи!

Разгледайте нашите ценови предложения за услугата „Пране на мека мебел“ тук.

Comments are closed.