Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

13 февруари 2016

Коментари

Off
 февруари 13, 2016
 Off
фирми за почистване

Да разгледаме болната тема с подбора на фирма за почистване на мека мебел или пък друг вид почистване, как да подберм фирма която ще ни свърши качествена работа?Истината е, че избора на фирма за почистване е доста труден, особено ако ни се налага да ползваме такъв тип услуги за първи път.

Предлагането е изключително голямо, незнам дали е по-голямо от търсенето, по-скоро не, но това изключително много усложнява нещата при избора на лоялна фирма за почистване.

Как да се ориентираме, коя фирма е лоялна?

Има няколко варианта по които може да добиете някаква представа, за това дали дадена фирма е лоялна, реномирана и прочие. Ето и нашите подсказки:

  1. Първото нещо което трябва да направите е да намерите кординатите на 3-4 фирми за почистване на мека мебел или почистващата услуга която Ви трябва.
  2. Разпитайте ваши близки дали са чували за тях и дали са запознати пряко с предлаганите от тях почистващи услуги, качествени ли са, може ли да им се доверите?
  3. Потърсете в интернет мнения за фирмите на които сте се спрели, вижте отзиви и оценки поставени от други потребители, ползвали услугите им.
  4. Когато отсеете част от избраните фирми с горепосочените опции, разгледайте тези които остават, какви са им клиентите, чували ли сте за тях, ако са почиствали например известни заведения, които Вие сте посещавали, с какво впечатление сте останали тогава?
  5. Ако се двуомите между две фирми от които да избирате, Ви съветвам следното. Обадете се и на двете, разпитвайте ги подробно за почистващата услуга от която се интересувате, задавайте въпроси пряко свързани с почистването, за колко време ще стане, колко човека ще дойдат, проверени ли са? Ако оператора който приема заявките се затрудни в отгововарянето на тези въпроси, изберете другата фирма за почистване или намерете координатите на нови.

 

Надявам се да съм бил полезен, избора на коректна фирма за почистване е много труден в днешно време, намирането на качествени почистващи услуги за мебели или настилки от фирма също. Ако и Вие сте се сблъскали с подобни проблеми, може да ни изпратите вашата история, или пък да допълните нашия списък с препоръки при избора на фирма за почистване.

 

Орвио ООД (Orvio) е реномирана фирма за почистване, фокусирана изцяло върху предлагнето на качествени услуги за почистване и пране на мека мебел по домовете. В политиката на нашата фирма за почистване главен приоритет е високата добавена стойност на предлаганите от нас почистващи услуги, ние не вярваме в икономията с цел най-ниска цена за почистване!

Comments are closed.