Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

9 юни 2016

Коментари

Off
 юни 9, 2016
 Off
обезмирисяване на мека мебел

Меките мебели в дома придават уют и характер на помещенията, с времето обаче дамаските могат да помат различни миризми и замърсявания, какво да правим тогава?

Миризмите и замърсяванията по дамаските на мебелите могат да бъдат от различно естество, ето няколко:

  1. Миризми от изпотяване
  2. Миризми от от домашни любимци
  3. Миризми от тютюнопушене или камина в помещението

 

Всички тези примери се приемат освен за замърсители и за източник на лоша миризма от мебелите, какво е решението?

Когато става въпрос за почистване на мека мебел, то се налага главно заради 3 неща:

  1. Обезпрашаване на дамаските
  2. Отстраняване на петна
  3. Отстраняване на миризми

 

Според това за какво се налага почистването на меката мебел, се предприемат и различни подходи на третиране, ето примери:

  1. Ако става въпрос за обезпрашаване на мебелите, се препоръчва контролирано прахосмукиране и изпиране на дамаската с лек препарат.
  2. При извличане на петна по дивана от фулмастри, напитки или храни се препоръчва екстракторно изпиране с мощен препарат и изплакване на тъканите.
  3. При наличие на миризми поети от пълнежа на дивана се използват ензими за обезмирисяване, изпиране с препарат и изплакване на дамаската.

 

За нас фирмите за почистване е много важно да знаем естеството на замърсяване по дивана Ви, само така можем да бъдем максимално полезни за почистването на мебелите Ви.

Ако имате проблем с вашата мека мебел и не искате да я сменяте с друга от сънтимент или финансови причини, обадете ни се на телефон 0877 717 818 и ни запознайте с проблема.

Изпълняваме експресни поръчки за обезмирисяване и пране на мека мебел по домовете, изпраните мебели изсъхват за, до 5 часа след почистването.

Comments are closed.