Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

Добра поръчка за пране на мека мебел, как?

4 август 2016

Коментари

Off
 август 4, 2016
 Off
Добра поръчка за пране на мека мебел

Какво означава да направите добра поръчка за услугата пране на мека мебел? Тук ще разясним малко повече за услугата, нашият подход и поведението на клиентите.

Във фирма за почистване Орвио, поддържаме постоянна комуникация с всички звена, от операторите до мобилните екипи които посещават клиента в дома или офиса. Събраната информация се разглежда и тълкува от специалисти, с цел подобряване на предлаганите услуги за почистване. Събираме информация от поведението на клиента, както на място, така и от разговорите по телефона с операторите, постоянно се интересуваме дали клиента е доволен от извършеното почистване, както и от цялостното представяне на нашите екипи.

Ето някои статистики за последната година:

 

Подаване на заявки за пране на мека мебел.

24% от клиентите са подали на оператора грешна или непълна информация относно услугата която искат да заявят, или пък адреса например, какво ще рече това? Когато говорим за вас по телефона ние задаваме множество въпроси, например за вашите меки мебели, след като изясним в какво състояние са и как горе-долу изглеждат следва събиране на информация за вашето местонахождение. От кой град се обаждате, в кой раьон се намирате, има ли платен режим на паркиране, има ли асансьор и т.н. Целта на това е да Ви предложим ценова оферта която ще отговаря на извършената в последствие услуга за почистване, т.е. ако Вие подадете по телефона грешна или непълна информация, вероятно ние ще Ви предложим цена която в последствие ще трябва да се коригира спрямо това което екипа е заварил на място.

Това е неприятна изненада за голяма част от клиентите, но пък сме сигурни, че и Вие няма да сте доволни ако Ви кажем, че изпраният диван ще изсъхне за 4 часа, но той на седмия час още е мокър.

Представяйте достоверна информация когато звъните по телефона, така екипите ни за почистване ще са добре подготвени а Вие ще платите това което са Ви предложили като оферта операторите, услугата ще бъде извършена в рамките на уреченото време и с обещаното качество.

 

Подаване на заявка за почистване и отказване в последствие.

4,3% от подадените заявки за последната година са претърпели изменения или напълно са отказани от клиента поради различни причини, непредвидено пътуване, ангажимент или друго. Част от клиентите имат културата и възпитанието да се обадят допълнително за да отменят записаното им почистване и да се извинят за което. Друга част обаче въобще не го правят, дори не отговарят на телефона за контакт който са оставили на оператора, звънят след 2-3 часа и питат къде е екипа, а те са се успали ;].

 

Прекратени поръчки за почистване от страна на фирма Орвио ООД.

1.1% от поръчките за последната година са били прекратени по време или преди започване на почистването. Причините за това са няколко:

  1. Пазарлък за цената от страна на клиента, на място и по време на почистването.
  2. Невъзможност на мобилния екип за почистване да достигне до дестинацията, тези случаи са заради ремонт, невъзможност за паркиране в радиус от около 100 метра от локацията и други.
  3. Невъзможност на екипа да извърши почистването заради липса на вода или електричество например.

 

В нашата работа сме се натъквали на всякакъв тип клиенти и се стремим да окажем помощ на всеки, отнасяме се с всички еднакво и не делим големите и малките поръчки на хубави и лоши.

Професионалното почистване изисква професионално отношение и подход към работата, лоялност към персонала и клиента. Ако имате нужда от професионално почистване, пране на мека мебел или матраци, Орвио ООД е фирмата която ще задоволи изцяло вашите нужди. Обадете се на тел.: 0877 717 818 и попитайте за вашето почистване.

 

Да се върнем и на въпроса: Добра поръчка за пране на мека мебел, как?

Свържете се с нас на посочения телефон за контакт, подайте информацията добре и достоверно, очаквайте нашия екип в уречения ден и час, платете по банков път или в брой след издаване на касов бон от служителя.

Comments are closed.