Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

Вход в сайта на фирма за почистване Орвио ООД :: ВАЖНО

11 август 2016

Коментари

Off
 август 11, 2016
 Off

Здравейте скъпи приятели, клиенти и потребители на сайта на фирма за почистване Орвио ООД (http://orvio.net)! Влизат в сила нови правила за влизане в клиентските Ви профили на сайта…

Считано от 00:00ч. на 11.08.2016 година осъществяването на достъп до клиентските Ви профили в сайта на фирма за почистване Орвио ООД, намиращ се на интернет адрес: http://orvio.net ще се осъществява само и единствено чрез системата „Clef“

Защо се налага това?

Системата „Clef“ е надеждна система за сигурност когато става дума за опазването на пароли от злонамерени лица или пък нейното запомняне, респективно забравяне.

Искаме да уведомим всички наши клиенти, че пробиви в системите за сигурност на сайта ни няма, мярката е предприета и наложена за да осигури още по-голяма сигурност на нашите клиенти и техните клиентски профили.

Какви са промените?

Промени по вашите клиентски профили, на практика няма, в тях си остават всички ваши текущи заявки за почистващи услуги, всички извършени заявки за почистващи услуги от изминал период, както се запазва и натрупания процент за отстъпка на всеки един от клиентските профили в сайта.

Единствената промяна която настъпва е начина на влизане във Вашият личен клиентски профил в сайта на фирма за почистване: http://orvio.net.

До всички клиенти на фирмата е изпратен системен email в който може да се запознаете с новата система за достъп до клиентските профили в сайта.

Нова система за влизане в клиентския профил на сайта

Clef login system security

Clef login system security

Новата система дава изключителна сигурност от кражба, забравяне или друга причина за изгубването на вашата парола. Информация за създателите на „Clef“ може да намерите на интернет адрес: https://getclef.com.

Информация и помощ при използване в orvio.net

Повече информация или помощ за това как да настроите новата система, може да получите от нашите сътрудници на телефон: 0877 717 818 или на email: orvio.net [@] gmail.com

Comments are closed.