Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

Почистване на мека мебел през събота и неделя

17 август 2016

Коментари

Off
 август 17, 2016
 Off
почистване на мека мебел в събота и неделя

Когато става въпрос за основно почистване на дома или офиса, в повечето случаи време за тази не лека задача намираме през дните събота и неделя. Това е една от причините фирма за почистване Орвио ООД да предлага на клиентите си гъвкаво работно време…

Пример за оскъпяване на услуги за почистване през събота и неделя на други фирми

Пример за оскъпяване на услуги за почистване през събота и неделя на други фирми

В Орвио винаги сме се стремили да бъдем максимално полезни на клиентите си. Пример за това е концепцията ни да извършваме услуги по почистване през почивните дни. Като цяло политиката на повечето фирми заети в областта на почистването е да оскъпяват поръчките Ви само защото желаете да бъдат извършени именно в почивния Ви ден, не е ли глупаво?

В крайна сметка именно събота и неделя са дните в които повечето хора обръщат внимание на дома си, подреждат, почистват, а после ходят на сладкарница или кино. Това е времето в което могат да осигурят човек вкъщи да свършат дадена задача и след това да се забавляват или отморяват.

В нашата фирма може да намерите набор от услуги за почистване и пране, както и да заявите такива за през уикенда без това да води до излишно оскъпяване в цената за почистване.

С това работно време ние даваме възможност на клиента да се възползва от още един плюс макар и малък. Специално тези които живеят в центъра на град София са наясно, че на това място се извършва платен режим на паркиране. Заявявайки поръчка за почистване през събота или неделя Вие може дори да спестите част или изцяло средствата необходими за паркиране на автомобилите, които пристигат за почистването Ви.

Почистването през почивните дни обаче има и своите недостатъци, ако ще се възползвате от услугите на фирма Ви съветваме добре да пресметнете часа на пристигане на служителите от фирмата и времето им за работа. В повечето случаи между 14:00ч. и 16:00ч. хората си почиват и на някои от съседите Ви може да му бъде неприятно да чуе звука на мощна прахосмукачка.

И все пак ако сте решили да се възползвате от фирма за пране на мека мебел в неделя или събота, ние от Орвио ООД сме на ваше разположение, при това без да оскъпяваме поръчката Ви допълнително.

Забележка: През дните събота и неделя ние не оскъпяваме допълнително поръчките, но само в часовете между 08:00ч. и 18:00ч. През останалото време цените за почистващи услуги се сформират по тарифата за нощен труд!

Comments are closed.