Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

Машинно пране на холова гарнитура от фирма Орвио

21 август 2016

Коментари

Off
 август 21, 2016
 Off
Машинно пране на холова гарнитура

Кое е правилно, холна гарнитура или холова гарнитура? Зависи кого ще попитате! Според Гугъл е холова, според Майкрософт уърд е холна, но това е все едно защото Орвио ООД предлага професионално изпиране на всички видове гарнитури и обзавеждане с текстилни облицовки.

 

Ние от Орвио ООД сме специализирани в почистването на платове и облицовки за всякакви гарнитури, от седалката, през подлакътника до задглавника и облегалката.

Ако по вашата холова гарнитура са се образували петна и не можете да се справите с чистенето на дамаската и, потърсете мнение от Орвио или директно поръчайте машинно изпиране на гарнитурата. Нашите екипи работят денонощно, разполагат с машини чиито вакуум може да се регулира според това каква повърхност ще се почиства. Не на последно място е и богатият ни набор от препарати за почистване и машинно пране за различните видове текстилни материи и облицовки.

Успешно чистим и отстраняваме петна от канапета, отоманки, кресла, табуретки, столове, седалки и друго обзавеждане за дома или офиса.

Възползвайте се от нашата специална оферта за професионално изпиране на холова гарнитура от страницата на услугата.

Отидете на страницата на услугата и разгледайте снимки от процеса пране на мека мебел.

Comments are closed.