Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

25 август 2016

Коментари

Off
 август 25, 2016
 Off
изпиране на отоманка

Отоманката е нещо като лежанка, но има много по-скъп и същевременно изискан вид, освен това платовете от които се изработват дамаски за отоманка са много по-качествени. Въпреки това обаче някои отоманки се чистят много по-трудно.

Ако сте човек който цени ретро мебелите и разполагате със скъпи кресла или отоманка, то сигурно сте наясно колко трудно се поддържа тяхната чистота. Платовете на облицовките са капризни, не търпят агресивни препарати за почистване и правилното им третиране се превръща в много трудоемка задача.

Ние от Орвио ООД имаме опит в поддръжката на чистота за този вид мебелировка, разполагаме със специални щадящи платовете препарати, които разтварят мръсотията от плата и същевременно запазват здравината на дамаската.

Орвио е специализирана фирма за почистване на различни текстилни повърхности и материи предназначени за облицоване на седалки на канапета, гарнитури, столове, фотьойли и друг инвентар за сядане или лягане.

При нас ще намерите подробен ценоразпис за почистване и пране, както и какво точно влиза в предложената цена, седалка, облегалка, подлакътник или друга част от обзавеждането.

Comments are closed.