Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

23 септември 2016

Коментари

Off
 септември 23, 2016
 Off

От известно време насам получаваме запитвания за почистване на кожена мека мебел. Нашата фирма за почистване е строго профилирана (специализирано почистване на текстилни повърхности). Когато меката мебел е кожена…

Добре е да се знае, че услугата за пране на мека мебел, няма нищо общо с почистването на кожена мека мебел, на практика методите по които се обработват материите са коренно различни. Ние сме специалисти в прането на тапицерии, има фирми които се занимават само с миене на прозорци… при нужда от хубаво почистване на кожени мебели, препоръчваме да се обърнете към специализирана фирма за целта. Потърсете в Гугъл или попитайте познати.

Наши контрагенти се занимават с почистване на самолети, тяхната работа изисква голяма прецизност и професионализъм. Салоните които поддържат хората от фирма за почистване Клийнито ООД са предимно с кожени седалки, ето това е пример за компания на която може да се доверите при нужда от почистване на кожен диван.

Почистване на кожени мебели

Почистване на кожена мека мебел от фирма Мебеле ЕООД. Снимка: https://mebele.bg

Друг пример за подобна услуга е фирма за почистване Мебеле ЕООД. Тази фирма пък се занимава само с почистване на мебели, било то дивани или матраци с дамска или пък кожени. Ако на мен ми се наложи да си сменям гумата на колата, аз бих посетил гумаджийница а не автосервиз. Колкото по-тясно профилирана е услугата, толкова по-високо би следвало да е качеството на изпълнение. Повече информация за почистването на кожени мебели от Мебеле ЕООД може да намерите тук: https://mebele.bg/услуги/почистване-на-кожени-мебели.html.

Ако пък сте решили да почистите кожения си диван сами, то Ви препоръчваме да подходите по следният начин:

  1. Винаги изпробвайте действието на почистващия препарат на скрито място;
  2. Ако препарата реагира добре на кожата, почистете равномерно цялата мебел;
  3. Винаги следвайте инструкциите на опаковката;
  4. Отделете достатъчно време, не бързайте, това е любимият Ви диван.

надяваме се да сме били полезни, а при нужда от пране на тапицерии може да се обръщате към нас на телефон: 0877 717 818.

Comments are closed.