Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

Почистване на мека мебел след пожар, една не толкова популярна услуга

28 септември 2016

Коментари

Off
 септември 28, 2016
 Off

След като определено бях впечатлен от запознанството си с хората от фирма Мебеле ЕООД дойде ред да напишем нещо и за предлаганите от тях услуги – почистване на мека мебел след пожар!

Оказва се в България не е много трудно да се намери нова бизнес ниша в сферата на услугите! Според думите на Славка Цветкова, услугата „пране на мека мебел след пожар“ не е най-търсената, но въпреки всичко влаковата композиция си има своите пътници. Споделя ни, че не и се е налагало често да се бори с опожарени мебели, но имало хора които определено държат да продължат да използват любимата си мебелировка, от сантиментална гледна точка или кой знае.

В крайна сметка когато един човек е професионалист в дадена област, той би вкарал в някаква рамка определен бизнес и би доставил услуга или продукт който може много успешно да лансира на пазара, особено ако е по-екзотичен както в случая на г-жа Цветкова. Тук не говорим за затваряне на цикъла, по-скоро ако аз видя сайт в който ми се предлагат услуги като: почистване на мека мебел, претапициране на мебели, боядисване на дамаски и кожени облицовки, реставриране на стари дървени мебели, то определено бих използвал услугите на тази фирма.

На никого не пожелаваме да опира до подобни услуги, но в крайна сметка живота си върви, а ние сме свидетели на всякакви непредвидени обстоятелства и бедствени ситуации като: наводнения, пожари и други.

Отпуснахме безплатно използването на 6 водосмукачки за отводняване на мазета и подземни помещения при наводненията в Мизия през 2014 година. Не се гордеем, даже съжаляваме, че нямаше как да помогнем с нещо повече, но фирма Орвио не е голяма и големи възможности няма.

Ако сте попаднали в задимена ситуация, частично решение на проблемите Ви е именно използването на услуги като „пране на мека мебел след пожар„, услуга предлагана от фирма Мебеле ЕООД. Повече за тази услуга може да намерите на следният Интернет адрес: https://mebele.bg/услуги/пране-на-дивани.html. На страницата ще откриете още: цени за пране на дивани, столове, кресла, канапета, табуретки и други меки мебели с дамаска, плат или кожена облицовка.

 

Comments are closed.