Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

4 януари 2017

Коментари

Off
 януари 4, 2017
 Off

Ако имате проблеми с мръсни матраци и смятате, че не може да се справите сами, то определено имате нужда от фирма за професионално почистване на матраци. Ние от Орвио ООД извършваме тази услуга за град София, ето какво предлагаме:

Професионални консултации на телефон 0877 717 818 за почистване на матраци от всякакви замърсявания и не само!

Ние от Орвио предлагаме бързи поръчки за почистване на матраци и спални, заявки от днес за утре без това да оскъпява поръчката ви!

Гарантирано качество на почистените матраци от Орвио, както и прилагане на технология за бързо съхнене на изпрания матрак, почистваме го днес, ползвате го днес!

Вижте повече за услугата „пране на матраци“, както и цените за почистване на матрак тук.

Ако имате проблем с мухлясал матрак, прашен матрак или просто искате да освежите спалнята си и да поддържате добро ниво на хигиена, правилният избор е фирма за професионално почистване на матраци по домовете. Обадете ни се и ни споделете проблема си, нашите консултанти ще предложат ден и час за почистване в удобно за вас време и гаранция за използване на изпрания матрак още на същия ден. С професионалните услуги за почистване на Орвио няма да се налага да спите на хотел защото матрака ви не е изсъхнал!

Направете заявка за пране на матраци на телефон 0877 717 818 за град София.

Comments are closed.