Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

17 януари 2017

Коментари

Off
 януари 17, 2017
 Off

Новата година настъпи заедно с големите студове, това обаче въобще не ни пречи и за фирма Орвио почистването не спира и в най-големият студ! Броячът за пране на дивани през 2017-та стартира…

Прането на дивани е трудна задача и за нея се изискват сериозни познания, Орвио ООД е фирмата за почистване на която може да се доверите за пране на вашият диван. Въпреки големият студ ние ще почистим дамаските на канапето, фотьойлите или столовете ви в най кратки срокове, с професионални препарати за почистване и на добра цена за София.

Пране на дивани през 2017-та

Пране на дивани през 2017-та

Обадете се на 0877 717 818 и попитайте за оферта за пране на дивани за София, нашите консултанти ще Ви зададат няколко въпроса за да добият първа представа за това което ги очаква като работа и до няколко минути ще разполагате с добра оферта за почистване на меката мебел.

Екстракторно и сухо пране на мека мебел от Орвио ООД

Фирма за почистване Орвио ООД Ви предлага две първокачествени услуги за пране на мека мебел. При нас може да избирате между екстракторно и сухо почистване на мебелите.

Orvio, Екстракторно и сухо пране на мека мебел

2016 година беше добра за фирмата, създадохме нови контакти, довериха ни се нови известни клиенти и приключихме годината подобаващо с фирмено хавайско парти „Aloha“.

Вярваме, че новата 2017 година ще бъде още по-добра за нас точно както нашите услуги за почистване, на вас клиентите желаем всичко най-хубаво, много здраве и късмет!

Comments are closed.