Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

18 януари 2017

Коментари

Off
 януари 18, 2017
 Off
vidatex.bg team

Професионалното почистване на меки подови настилки е услуга търсена както от бизнеса, така и от частния клиент. Наистина офис помещенията, киносалоните, конферентните зали и други са с по-големи площи мокет, но и в някои частни домове меката настилка е предпочитана в просторни помещения.

Съдейки колко трудно е да се поддържа мокет в добро състояние услугата „пране на мокети“ за бизнеса е сладка услуга. Там площите са големи, меката настилка достига до хиляди квадратни метри при по-големите корпорации за техните работни помещения. Предвид обема на работа при почистването на меки настилки и отстъпките са големи, това не пречи да се докара добра печалба, стига човек да знае как да процедира с подобен тип поръчки за почистване.

Това което мен лично най-много ме радва е, че се появи нова фирма за почистване на меки настилки на пазара, човек ще си каже този пък какво се радва, че се е появила поредната конкуренция в така или иначе пренаситения бизнес с почистването…

Не това не е просто поредната фирма за почистване на пазара, а фирма чиято собственик е особено дълновиден след като прави специализирана фирма за една определена услуга от целия сектор „почистване“, а именно „Почистване на меки настилки„.

Ето и какво намерих в Интернет днес!

Видатекс – Почистване на меки подови настилки: Почистване на меки подови настилки с професионална техника. От професионалисти за професионалисти.

Създадохме „Видатекс“, като поделение на фирма със стабилен пазарен дял в град София и над пет години успешно развитие, за да отговори на нуждите на корпоративните клиенти. Нашите анализи показват, че липсва качествена услуга насочена към бизнес клиентите, ролята на „Видатекс“ е да запълни тази ниша с професионална услуга на достъпна цена.

Vidatex.bg, Vidatex.bg

Лого на Vidatex.bg

vidatex.bg-logo

Comments are closed.