Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

26 януари 2017

Коментари

Off
 януари 26, 2017
 Off
Машинно пране на холова гарнитура

Традиционно след приключване на ремонта в къщата идва ред на почистването и традиционно или гърми прахосмукачката в опит да обезпрашите холовата гарнитура или не, но канапетата и фотьойлите си остават набити със строителна прах. Как да обезпрашим мебелите след ремонта?Разковничето е в „пране на мека мебел„, точно така! Само след хубаво машинно изпиране на тапицериите, мебелите ще бъдат обезпрашени и без петна по дамаската.

Как да изперем холова гарнитура?

Има два известни нам начина, по които може да се отървете от прахта набита в дамаските на вашите мебели. Обърнете внимание, че и двата начина са непосилни за човек без опит ако желае да постигне резултат и той да не е просто задоволителен а много добър! Да видим:

Наемане на фирма за професионално почистване

Наемане на професионална фирма за пране на тапицерии е бърза, лесна и проста задача, чрез която може да накарате вашите мебели да заблестят отново. Обикновено хората които работят във фирми за почистване се справят бързо, лесно и ефективно с петната и прахта по холови гарнитури.

Колко ще струва наемането на такава фирма зависи от много неща, но защо пък не се обадите и просто да попитате преди да задръстите турбината на домашната прахосмукачка, а дивана да си остане прашен и мръсен. Поставяме и едно информативно видео, в което може да се види какъв е принципа на машините които фирмите използват при пране и обезпрашаване на меката мебел.

Видео за „пране на мека мебел чрез екстракция от Cleanito“:

Наемане на професионална перяща прахосмукачка

Това е вторият вариант при който Вие сами имате честта да се справите с прахта по мебелите, като си наемете перяща прахосмукачка за дамаски. Това разбира се крие известни рискове защото опитът и правилният избор на препарат за пране на дамаски играе важна роля при почистване им.

Със сигурност вторият вариант ще Ви излезе по-евтино макар и съвсем малко…

Да не забравяме обаче и древните мъдрости от сорта на „Евтиното винаги излиза по-скъпо“.

Comments are closed.