Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

Как се пере матрак? Из нашата голяма тема за пране на матраци.

27 януари 2017

Коментари

Off
 януари 27, 2017
 Off
Почистване на матраци, проблеми и решения

Естествено и прането на матраци както и за всяка друга дейност може да бъде говорено дълго и широко с много подробности. Това обаче е отегчително, а и ненужно, за това ние предпочитаме да казваме нещата просто, ясно и с минималното количество подробности – достатъчно за да ни разберете, но по-малко от количеството в което да спрете да ни четете.

И така – как се пере матрак?

Какво е най-важното, което трябва да знаете при избора на услуга, за пране на матраци? Това е въпрос, който не е с повишена трудност.

 

Както сме писали в нашата страница за пране на матраци: „нe e нyжнo дa плaниpaтe ĸoгa щe пътyвaтe зa дa изcъxнe мaтpaĸa дoĸaтo Bи нямa, ниe paзпoлaгaмe c тexниĸa зa изтyпвaнe, и пpaнe ĸoятo пoзвoлявa изпoлзвaнeтo нa мaтpaĸa oщe cъщия дeн 1 дo 3 чaca cлeд пoчиcтвaнeтo“.

Тоест: след пране на матрака са нужни само между един и три часа, за да бъде сух и готов за употреба. Часовете зависят от сезона и дали помещението е топло, хладно, слънчево или не.

Добре, но как става номера с пране на матраци, нали понякога съхнат повече? Така е – зависи от технологията за пране, която е избрана в конкретния случай.

Чpeз eĸcтpaĸтopнoтo (мaшиннo) пpaнe нa мaтpaци, те изcъxвaт в paмĸитe нa от пет до шест чaca cлeд пoчиcтвaнeтo (изпирането им). 

Това е един разумен срок, така че ако матраците са изпрани сутринта или на обед до вечерта вече са готови за сън.

Комплименти от „Орвио“ и четете нашите материали, за да сте в течение с интересното и новото при услугите ни. Прочетете още за пране на мека мебел.

Comments are closed.