Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

1 февруари 2017

Коментари

Off
 февруари 1, 2017
 Off
Почистване на мека мебел с пяна

Добре е всяка работа да се извършва от професионалисти, а не просто от хора на които това в момента им е работата. Не ли?

Случвало ли ви се е да ви обслужва много неуверена в себе си продавачка в магазин? Попадали ли сте на продавач на нещо, който при ваши въпроси вика старшия, нищо че въпросите ви не са нищо особено? Ами ако фризьорката не се справя особено добре и прическата ви е кошмарна?!

Може да се преведа стотици примери, когато липсата на професионализъм може да има неприятни последици. За това и в нашата фирма, с обслужването на клиентите се занимават само доказани специалисти. 

Как се става доказан професионалист в почистването на мека мебел?

С обучение (чиракуване), работа под надзора на доказан специалист, който се грижи да не допускате грешки и най-накрая със самостоятелна работа, като ние се грижим да следим за качественото изпълнение на поръчките и клиентите да са доволни.

Какво включва услугата професионално почистване на мека мебел?

Най-често клиенти на услугата за почистване на мека мебел са хора, които имат малки деца (които обичат да цапат) или домашни любимци (които щат не щат – цапат),  се случва и хора които имат и едното и другото. За това нашата услуга е съобразена с нуждите им и включва:

• Почистване от мъх и козина – разчеткване на тъканите и изсмукване на козина от домашни любимци или човешки косми.

• Извличане на петна чрез екстракторното пране на мека мебел: успешно почистваме дамаски от шоколад, лютеница, кафе, вино и други храни или напитки;

Почистената мека мебел се нужда от известно време, за да изсъхне и употреби.

Comments are closed.