Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

2 февруари 2017

Коментари

Off
 февруари 2, 2017
 Off
Фирма за почистване Клийнито

Уважаеми клиенти, партньорството е един от ключовете пътища за успеха във всяка една дейност, а тъй като нашата дейност е професионалното почистване

Лого на фирма за почистване Клийнито

Фирма за почистване „Клийнито“

Днес ще разкажем на кратко за нашите партньори сред фирми за почистване, с които работим – фирма „Клийнито“. Фирмата е наш основен партньор от самото създаване на „Орвио“ и с гордост можем да отбележим, че оправдаваме доверието към нас и високите очаквания на клиентите на фирмата, утвърдила се от дълги години на пазара.

Добрите фирми за почистване

Добрите фирми за почистване в София, поне по наши наблюдения и от разговорите ни с клиенти не са много. Основните борби са в постигане на най-ниска цена, а това е стратегия която ние, както и нашите партньори не споделяме.

А качеството? О да, добрите фирми за почистване предоставят качествена услуга, за почистване (без значение дали е почистване на матраци, пране на мека мебел или нещо друго), като се използват качествени прибори, професионални препарати и всичко това се управлява от добре мотивирани хора.

„Орвио“ и качествената услуга за почистване

Ние в „Орвио“ не пестим от препарати или консумативи, а хората които посещават обектите са пределно мотивирани, за да предоставят възможно най-качествената услуга на пазара.

Услугата за почистване е важна услуга и ние полагаме усилия, за да дадем най-добрата възможна услуга на своите клиенти.

Следете нашия блог, за да сте в течение с новостите по отношение на услугите „почистване“ и „пране на матраци“ и „пране на мека мебел“ при това на разумни цени в София.

 

Comments are closed.