Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

И столовете на колелца се цапат - какво е решението за почистването им?

4 февруари 2017

Коментари

Off
 февруари 4, 2017
 Off
Пране на столове с колелца

В голяма част от офисите има не малко столове на колела за персонала на фирмата. Това са столове които са изложени на постоянна амортизация както на колелата и амортисьора на седалката, така и откъм износване и зацапване на тапицерията. Какво е решението за почистването и?

От опит във фирма Орвио можем да Ви споделим, че забавянето на проблема с мръсните столове в офиса не води до нищо хубаво. Предвид колко са скъпи подобни столове на колела и на каква експлоатация са изложени си заслужава да бъдат почиствани и поддържани по-редовно.

 

Ние от фирма Орвио почистваме офис столове на колелца за много наши клиенти, кол центрове на таксиметрови компании, на безалкохолни напитки и други. Опитът ни показва, че ако изоставите въпроса с почистването, цената за пране на стол ще бъде 3-4 пъти по висока от базовата такава, а освен всичко офиса Ви ще грозят мръсни столове почти през цялото време.

 

Колкото по-редовно се извършва пране на столовете и колкото повече са те, толкова по-добра ще бъде и цената за почистването им. Без значение на коя от фирмите за почистване ще възложите задачата, отстъпка за количество ще получите при всички положения, важното обаче е колко добре ще бъдат изпрани столовете и за колко време ще изсъхнат…

 

Екстракторно пране на мека мебел

По същество машинното (екстракторно) пране на мека мебел е услуга за професионално почистване на дамаски. Орвио ООД е фирмата която ще отговори изцяло на вашите нужди, ако изпитвате затруднения с прането на диваните, фотьойлите, столовете или други тапицирани мебели с дамаска.

 

С тази услуга ще може да използвате вашите меки мебели около 5 часа след почистването.

Orvio, Екстракторно пране на мека мебел

Comments are closed.