Професионално почистване на мека мебел и матраци • Орвио ООД • 0878 576 143

orvio.net@gmail.com

центрофуга за килими Архиви - Orvio

30 юли 2015

Коментари

Off
 юли 30, 2015
 Off
Центруфуга за килими след пране на килими

Какво означава центрофуга за килими?

Всички са чували за центрофуга на пералнята, как се извършва пране на килими с центруфуга, вижте