За нас

Ние сме Орвио ООД фирма за пране на мека мебел и матраци.

Началото

През 2001 година поставихме началото на бизнес свързан с доставката на услуги на място, при клиента. Създадохме фирмата за да извършваме професионално почистване по домовете на едно от най-трудните неща за почистване в един дом или офис, а именно: пране на мека мебел и матраци!

Обхват на услугите

За да бъдем максимално полезни преценихме, че е най-разумно да създадем услуги чийто обхват не е широко разгърнат, но пък за сметка на това е тясно специализиран. Ние няма да се опитваме да предлагаме комплексно почистване на дома или офиса с цел по-голяма печалба от брой обекти и квадратура! Предлагаме това, което не можете да извършите сами в домашни условия, това за което се изискват по-специални умения, професионални машини и препарати които не са достъпни за потребителя в търговската мрежа.

Качество на услугите

Нашата фирма използва еко съобразени продукти и консумативи за професионална употреба, пртежаващи Световните стандарти за качество и безопасност, концентрирали сме се изцяло върху почистването на мека мебел и матраци.

Останалите фирми за почистване извършват голям набор от услуги за дома и офиса, ние залагаме само на една микро ниша от сектора почистване, но сме решени да я превърнем в достъпна и несравнима по качество услуга!

За вас създадохме Orvio – Професионално почистване на мека мебел и матраци

Информация съгласно закон за защита на потребителите

  • Име: Орвио;
  • Име на латиница: Orvio;
  • МОЛ: Георги Сивилов;
  • Седалище и управление: 1632, гр. София, ж.к. Овча Купел 2, бл. 18;
  • Адрес от който се упражнява дейността: http://orvio.net;
  • Данни за кореспонденция: 0877 717 818; orvio.net@gmail.com;
  • Надзорни органи: Комисия за защита на потребителите https://www.kzp.bg.