Обезпрашаване на текстилни щори

Фирма за почистване Орвио ООД разполага със специализирана техника за обезпрашаване на щори от текстил.
С нашите услуги за почистване и обезпрашаване на текстилни повърхности, никога няма да Ви се налага да прибягвате до пране на щорите.

Редовната поддръжка и своевременното периодично обезпрашаване чрез модерната ни технология, не намачкват щората и не амортизират текстила така както при пране. Ние спестяваме време и средства за демонтаж, пране и гладене на щората! Услугата се извършва на място при клиента, бързо, качествено и професионално, а резултата е напълно обезпрашени щори.

Разполагаме с регулируем вакуум на мощни прахосмукачки снабдени със специални накрайници с естествен косъм против нараняване на текстилната повърхност на щората. Същите са снабдени с професионални водни филтри за улавяне на фини прахови частици с големина над 0,3µ (микрона), за сравнение дебелината на билетче за градския транспорт е около 10µ.

За момента услугите ни за обезпращаване се предлагат само за град София и околността, повече информация може да получите на телефон: 0878576143

Машина на времето – клиентите говорят:

Тук може да видите отзиви на клиенти, които вече се възползваха от нашите услуги за обезпрашаване на текстилни щори по домовете.