Почистване на платнища и покривала

Разполагаме с монтажисти и специалисти по пране на различни текстилни и гумирани покрития, можем да бъдем полезни на заведения, циркове, транспортни фирми, хората стопанисващи басейни, а също и на рибарите, защо?

Orvio предлага почистване на разнообразни текстилни платнища и покрития, разполагаме с техника за машинно изпиране на чадъри, тенти, сенници, шатри, покривала за тирове, включително гумирани и винилови повърхности.

Ако имате заведение и нужда от пране на тенти и чадъри, обадете ни се, ние ще направим щателен оглед и план за почистването на вашите платове.

 

При нас винаги имате избор!

Може да демонтирате платнищата от конструкцията на вашия обект и да ни ги дадете за почистване, но може и ние да свършим всичко, демонтаж, пране и монтаж на всички птанища, избирате Вие. Гарантираме запазване на цветовете по вашите текстилни или гумирани повърхности, единственото нещо което ще падне след нашата намеса е мръсотията!

Цени за почистване на платнища и покривала

Вид Без монтаж и демонтаж
Машинно пране на чадъри и шатри (двустранно) 4,00 лв./m²
Машинно пране на тенти и сенници (двустранно) 5,00 лв./m²
Машинно пране на палатки и покривала за тирове (двустранно) 8,00 лв./m²
Машинно пране на покривала за басейни (двустранно) 4,00 лв./m²

* ВАЖНО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
По всяка вероятност материи чиято възраст надхвърля 3.5г. няма да бъдат поети за почистване. Силно захабените и износени покрития и покривала пък се таксуват с 50 до 100% завишаване спрямо базовите цени! Пълна информация за утежнените условия намерете на цени за почистване.

Вижте и предложенията ни за почистване на матраци или почистване на мека мебел по домовете.

Машина на времето – клиентите говорят:

Тук може да видите отзиви на клиенти, които вече се възползваха от нашите услуги за почистване на платнища и покривала.