Пране на килими

Орвио ООД е фирма за професионално почистване на меки мебели и меки настилки. В това число попадат и под-услугите: „пране на дивани“, „пране на мокети“, „пране на матраци“ и други услуги свързани с почистването на дома или почистване за бизнеса…

Орвио ООД е фирма поддържаща професионални услуги с насоченост „Пране„. Ние сме специализирали в машинното почистване-изпиране на текстилни повърхности като: килими, мокет, матраци, меки мебели, тенти, шатри и друго обзавеждане за интериора или екстериора.

Какво получавате с услугата „Пране на килими“?

Пране на килима се препоръчва като многократен процес с определена периодичност при поддръжката на меката настилка. Вие имате килими, ние предлагаме поддръжка от гледна точка, чистотата на килима:

  1. Обезпрашаване на настилката чрез мощно изтупване и издърпване на прахта с подходяща машина;
  2. Разресване на косъма на килима със специална автоматична валячна четка;
  3. Локално третиране и отстраняване на стари и засъхнали петна по килима;
  4. Машинно изпиране на настилката с професионална машина тип „екстрактор“
  5. Изплакване с чиста вода, подсушаване и ароматизиране.

 

Как изглежда мека настилка след услугата „Пране на килими“?

След прилагане на горепосочените процеси вашият килим ще възвърне яркостта на цветовете си, ще бъде обезпрашен и чист. С цел оптимизиране на разходите и за да избегнем излишно оскъпяване, ние извършваме услугата „Пране на килими“ на място при клиента, т.е. не идваме 2 пъти (веднъж за взимане и веднъж за връщане на килима), освен всичко това позволява същият да бъде почистен самостоятелно а не на куп с други мръсни килими от други клиенти.

Операцията по почистване на килима отнема около 30 минути за килим с площ от около 6m², но това не означава, че килим с площ от 12m² ще отнеме 1 час! След приключване на почистването, килима ще бъде съвсем леко влажен и ще изсъхне на 100% в следващите 1 до 3 часа.

Цени за пране на килими

ВИД ЦЕНА
Машинно пране на килими (освежаване) 3,00 лв./m²
Машинно пране на килими (силно замърсени) до 6,00 лв./m²

Галерия на услугата „Пране на килими“

Тук може да разгледате снимки с килими които са почистени от нашите служители.

Други услуги за пране от фирма Орвио

Вижте и другите ни предложения свързани с услуги за пране: