10% намаление за пране на мека мебел!

* Промоцията изтече на 08.06.2016г. Следете за нови промоции чрез бутона в главното меню, в дясно от секция контакти.
10% намаление за пране на мека мебел! Вижте повече за промоцията от линка по-долу.

Промоция за почистване на мека мебел

Вид на услугата: машинно пране на мека мебел (дивани, фотьойли, табуретки, столове, кресла, канапета).

Период на промоцията: от 08.02.2016г. до 08.06.2016г. включително. Заявки се приемат до 08.06.2016г., но може да бъдат изпълнени и след нея.

Намалението (промоцията): в периода на промоцията Вие ще заплатите 10% по-малко от крайната цена на услугите ни за почистване на мека мебел.

Минимална поръчка: За да може да се възползвате от промоцията, трябва да поръчате услуги за почистване на стойност, не по-малко от 45,00 лева.

Задължително условие: след извършване на поръчката Ви трябва да поставите оценка на нашата работа. Как става това? Има два варианта, ето ги и тях:

Вариант №1 – Ако имате профил във Фейсбук, може да гласувате чрез рейтинговата система на фирмената ни страница, оценките са от 1 до 5 като 1 е най-ниската, а 5 най-високата. Пак там би могло да поставите коментар за нашата работа. Вариант №2 – Може да споменете устно вашата оценка и коментар, ние ще ги добавим в нашия сайт, като зад коментара ще седи единствено вашата фамилия, всякаква друга информация остава строго конфиденциална и няма да бъде споменавана онлайн или офлайн
.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.