Пране на мека мебел

Искате пране на мека мабел по време на празниците през 2020 година? Ние сме на ваше разположение!

Предлагаме почистване на мека мебел (дивани, фотьойли, табуретки) по време на почивните дни в края на 2020 година и първите дни на 2021 година. Спазваме всички противоепидемични мерки, наложени заради заразата от covid 19.

Нашата услуга за пране на мека мебел е предназначена за клиенти, които държат на качеството на услугата!

Как работим? Машинното пране на мека мебел е услуга за професионално почистване на дамаски. Орвио е фирмата която ще отговори изцяло на вашите нужди, ако изпитвате затруднения с прането на диваните, фотьойлите или други тапицирани мебели с дамаска.

пране на мека мебел
пране на мека мебел

В следващите редове ще намерите информация за методите чрез които извършваме почистване на дамаските за канапета и холови гарнитури и как се оформя цената за почистване на мека мебел по домовете, а когато казваме „пране на мека мебел по домовете“ в това число влизат и мобилните домове, диваните във вашият кемпер или каравана са за почистване? Обадете се за повече информация.

Пране на мека мебел с екстракция?

Като фирма за специализирано почистване и изпиране на мебели с дамаска или тапицерия, ние не можем да си позволим да предлагаме само традиционното пране на мека мебел или изтупване с „Рейнбоу“, което може да намерите при повечето фирми за почистване в София или друг по-голям град.

Фирма „Орвио“ Ви предлага две професионални услуги за изпиране на дамаски със съвременни перящи прахосмукачки собственост на фирмата. Ние не използваме машини под наем които допълнително да оскъпят почистването. При нас може да избирате между екстракторно и сухо пране на меките мебели.

И двете услуги се извършват с машини, т.е. машинно и са подходящи за почистването на дивани, фотьойли, столове, табуретки, кресла, канапета или друга мека мебел с тапицерия или дамаска.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.