Запознайте се с новата ни услуга – пране на мокети

Пране на мокети от Орвио, какво предлагаме?

Новата ни услуга – пране на мокети в София и околните селища е за: домове, офиси, хотели, ресторанти, кино салони, казина, учреждения и други държавни, корпоративни или частни клиенти.

Свържете се с нас, за да научите всичко което ви интересува за услугата ни, за пране на мокет.

Стандартно пране на мокети

пране на мокетиУслугата се извършва на място при клиента, „стандартното пране на мокет“. Тя Ви осигурява използване на изпраната настилка от 6 до 10 часа след приключване на нейното почистване. Стандартното пране на мокет се извършва машинно, по следния начин:

• С еднодискова роторна машина се нанася препарат по настилката, като същевременно се шампонира тъкънта чрез въртеливи движения на четката от ротора.

Това осигурява равномерно нанасяне на препарат и втриването му в материята. След необходимото технологично време за отлагане на мръсотията чрез нанесения препарат се използва екстракторна машина за довършване на почистването.

• Екстракторната машина позволява впръскването на вода под налягане в настилката и същевременно изсмукване на отложената мръсотия от предварително нанесения препарат. По този начин се осигурява качествено изплакване и изсмукване на мръсотията по мокета.

Пране на мокет в София

Услугата за пране на мокет в София се извършва на място при клиента, „пране на мокет с боне“. Това осигурява използване на изпраната настилка до 15 минути след приключване на нейното почистване. Пране на мокет с боне се извършва машинно, по следния начин:

• Нанася се препарат със специална впръскваща система, която нанася препарат под формата на мъгла (много фин слой активен препарат).

• След нанасяне на препарата, обработената насилка се почиства с еднодискова роторна машина снабдена с „боне“.

Бонето представлява кръгъл вълнен пад за дискови машини, чрез който се осигурява загряване на настилката и събиране на отложената мръсотия във вълната на бонето.

* „Пране на мокет с боне“ е мотод за сухо пране на мокет, тип освежаващо пране и се препоръчва само за поддръжка на меките настилки, в частни случаи служи и за основно почистване на мокета.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.