Пране на дивани и фотьойли

Пране на дивани и фотьойли е услуга, за пране на мека мебел, в частност изпиране на дивани (и фотьойли).

Услугата ни за изпиране на дивани и фотьойли се предлага в София. Тя е част от нашите услуги, за пране на мека мебел.

Стремим се да предоставяме най-високо ниво на услугите, за пране на дивани и затова използваме професионална техника от висок клас. Изпирането (екстракцията) се извършва с професионални препарати, каквито не се продават в магазините за крайни клиенти.

Пране на мека мебел
Пране на дивани и фотьойли

По същество машинното пране на мека мебел е услуга за професионално почистване на дамаски. Ние сме фирмата, която ще отговори изцяло на вашите нужди за изпиране на дивани фотьойлите или други тапицирани мебели с дамаска.

В следващите редове ще намерите информация за методите, чрез които извършваме почистване на дамаските за канапета и холови гарнитури. Това е начина, по който извършваме пране на дивани и фотьойли.

Екстракторно и сухо почистване на мека мебел?

Като фирма за специализирано почистване и изпиране на мебели с дамаска или тапицерия, ние не можем да си позволим да предлагаме само традиционното пране на мека мебел или изтупване с „Рейнбоу“, което може да намерите при повечето фирми за почистване в София или друг по-голям град.

Фирма „Орвио“ Ви предлага две професионални услуги за изпиране на дамаски със съвременни перящи прахосмукачки собственост на фирмата. Ние не използваме машини под наем които допълнително да оскъпят почистването. При нас може да избирате между екстракторно и сухо пране на меките мебели.

И двете услуги се извършват с машини, т.е. машинно и са подходящи за почистването на дивани, фотьойли, столове, табуретки, кресла, канапета или друга мека мебел с тапицерия или дамаска.

Пране на дивани с екстракция

С тази услуга ще може да използвате вашите меки мебели около 5 часа след почистването.

Фирми за почистване

Ние сме една от многото фирми за почистване в София, за да изпъкнем се стремим да спазваме високи фирмени стандарти.

Ние сме от почистващите фирми в София, които не пестят от качеството, защото се стремим да изградим клиентска база с постоянни и доволни клиенти. Изберете фирма за почистване с опит, традиции и стремяща се към качество на една разумна цена за почистване.


Имате ли нужда от поддръжка на сайт?

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.